Over ons

Fysiotherapie Nagtzaam verleent sinds 2023 fysiotherapie in Den Haag. Bij ons staan de wensen en behoeften van de cliënt centraal. Door de brede diversiteit aan kennis binnen het vak, kunnen we iedere cliënt zorg op maat leveren. Daarbij zijn innovatie, laagdrempeligheid, persoonlijkheid en professionaliteit enorm van belang binnen onze behandeltrajecten. Zo volgen we geregeld vervolgopleidingen en cursussen, om u zo goed mogelijk te helpen met de meest recente evidentie.

Onze praktijk

Fysiotherapie Nagtzaam is gevestigd in Zwembad het Hofbad. Hier maken we gebruik van een behandelkamer en de gloednieuwe Blue Gym, welke er is voor de Haagse Topzwemsport. Hier kunnen we u zo passend mogelijk helpen met uw fysieke klacht. Daarnaast kunt u gratis parkeren bij de praktijk en is de locatie goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Uw eerste afspraak

Bij uw eerste afspraak bij Fysiotherapie Nagtzaam vragen we u een geldig legitimatiebewijs mee te nemen. Hierbij doen we een intakegesprek en lichamelijk onderzoek om uw gezondheidsprobleem en hulpvraag zo goed mogelijk in kaart te brengen. Daarbij zullen we altijd concrete en passende eerste adviezen geven en een indicatie voor het herstel.

Samenwerkingen

Fysiotherapie Nagtzaam is onderdeel van Blue Marlins Swim Team. Daarnaast werken we samen met  RTC Waterpolo Den Haag. Wij ondersteunen deze sporters om maximaal te kunnen blijven presteren op regionaal, nationaal en internationaal niveau. Fysiotherapie Nagtzaam is erg trots op deze samenwerking!

Uw wens, ons doel!

Onze fysiotherapiepraktijk in de wijk Ypenburg is er voor alle leeftijden. Als u op openingsdagen voor 12:00 uur belt of een bericht stuurt via whatsapp, kunt u dezelfde dag nog terecht bij ons. We reageren binnen 4 uur op uw WhatsApp-bericht. Ook een verwijzing is vaak niet nodig!

Door de brede diversiteit aan kennis, kunt u bij ons terecht voor:

Rugpijn

Nekklachten

Pijnlijke schouders

Knieblessures

Sportblessures

Revalidatie na operatieve ingrepen

Covid revalidatie

Zwemspecifieke revalidatie

Ronaldo Nagtzaam

Ronaldo Nagtzaam is algemeen fysiotherapeut. Hij is in 2022 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan Hogeschool Rotterdam. Ook heeft hij een deel van zijn studie in Helsinki, Finland, gevolgd aan de Metropolia University of Applied Sciences.

Ronaldo is gespecialiseerd in Mulligan – Manual Therapy Concept en valpreventie van VeiligheidNL. Daarnaast begeleidt hij patiënten met zwemspecifieke blessures. Ook is hij actief als zwemtrainer bij Blue Marlins, na jaren zelf op nationaal niveau te hebben gezwommen. In zijn vrije tijd doet hij aan fitness en heeft hij een passie voor sport!

BIG-registratienummer: 09931355804